sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Treenit jatkuvat

Päivitykset ovat jääneet nyt hieman jälkeen emännän kiireistä johtuen, treenit ovat kuitenkin jatkuneet entiseen malliin sekä ryhmässä että kotona. Sisällä olemme harjoitelleet pääosin seisomista ja neiti napottaakin paikoillaan jo hetken, varsinkin hyvänä päivänä. Jos tuulensuunta on toinen, tyttö istuisi mielummin jos saisi valita. Tuolloin saa tehdä töitä toden teolla, jotta koira pysyy tolpillaan edes hetken. Toki harjoittelemme myös varsinkin ulkona seuraamista, ei vedä, toisten koirien ohittamista ja muita perus juttuja.

Pentukoulussa ollaan harjoiteltu jo opittuja asioita, uutena harjoituksena tuli toissa viikolla seuraaminen ja käännökset. Ne sujuivat meillä ihan mukavasti, tätä olimme harjoitelleet jo kotona, joten johtuneeko siitä vai mistä. Maahan menokin märällä alustalla on näyttänyt jo ainakin keltaista valoa jos ei ihan vihreää, sää ainakin suosii tätä harjoitusta..

Selvästi Dara on tottunut ryhmässä touhuiluun, nykyisin se jaksaa keskittyä huomattavasti paremmin kuin ihan ensimmäisillä kerroilla, eikä ole koko ajan menossa leikkimään kavereitten luokse. Viime viikolla se jopa pääsi yllättämään minut positiivisesti kun olimme päästäneet koirat irti peuhaamaan keskenään. Kutsuin täysin kesken leikin koiran luokseni ja sieltähän se häntä iloisesti vipattaen puolelta toiselle ryntäsi luokseni tarkistamaan asiani. Olin puulla päähän lyöty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti