maanantai 29. marraskuuta 2010

Pentunäyttely Messkukeskus 28.11.2010

Taas oli käsillä se hetki, jolloin koiraa pestään ja puunataan. Koira tuntui tykkäävän kun lutrasin lämpimän veden kanssa, ihan kuin se ymmärtäisi mihin olemme menossa. Onneksi luontoäiti oli kerrankin puolellamme, joten otus pysyi puhtaana myös siirtymätaipaleilla. Turkki tuoksui puhtaalle ja kaikki oli kunnossa, kun lähdimme aamupäivällä ajelemaan kohti Messukeskusta. Saimme auton parkkiin ja lähdimme etsimään oikeaa ovea, mistä pääsimme näyttelyhalliin. Siinä matkalla tapasimme sattumoisin myös tutun snautserin, samainen koira, kenen kanssa olimme syksyllä Helsingin mätsärissä samassa kehässä. Toivotimme onnistunutta näyttelypäivää siinä jutustelun lomassa.


Löysimme pian oman kehän ja siellä olikin jo kaksi tuttua koiraa odottamassa. Voi sitä jälleen näkemisen riemua, kun sisarukset tapasivat toisensa. Siskotyttöä tulikin tavattua jo Lohjan näyttelyssä alku kuusta, mutta velipoikaa ei oltu nähty sitten pentuetreffien. Muutaman hetken päästä myös toinen veli tuli paikalle, kolmas veli ei päässyt tähän näyttelyyn joten jengi oli kasassa.

Aika kului kuin siivellä ja pian olikin meidän vuoro mennä kehään. Ensin pojat pistivät parastaan ja sitten oli tyttöjen vuoro. Daran nenä jumittui kehän lattiaan kiinni, maassa oli niiin paljon ihania tuoksuja mitä piti seurata eikä sipsuttelusta meinannut tulla mitään. Dara antoi tuomarin laskea hampaat ja tunnustella ihan nätisti. Seisominen onnistui kohtalaisesti, paremmin kuin Lohjalla. Johtui osakseen ehkä myös siitä, etten jännittänyt ihan niin paljoin kuin ensimmäisellä kerralla ja muistin välillä jopa hengittää. Tällä kertaa Dara oli narttujen ykkönen ja saimme jatkaa vielä kilpailua. Seuraavaksi olimmekin kehässä Dirlian Uncommon Spice eli tutummin Santeri veljen kanssa joka lopulta valittiin ROP pennuksi ja Dara oli VSP. Sisarukset Molly Dirlian Unlimited Joy ja Vallu Dirlian Undercover Agent olivat kakkosia. Osallistuimme koko konkkaronkka myös kasvattajaryhmään ja Kennel Dirlian sai hienoin arvosteluin kp:n ja ollen myös ROP.

Päivä oli hieno ja kaikilla tuntui olevan mukavaa. Oli kiva nähdä sisaruksia ja vaihtaa kuulumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti