maanantai 18. huhtikuuta 2011

Sipoon näyttely 17.4.2011

Lähdimme reippaina ja iloisina kohti Sipoon ampumarataa hyvissä ajoin. Näyttelypaikalle saavuttiin ajoissa ja etsimme oman kehän, missä kasvattaja odottelikin meitä kahden koiran kanssa. Ja mikäpäs siellä oli odotellessa omaa vuoroa, kun sää suosi ulkonäyttelyä oikein kunnolla. Aurinko porotti pilvettömältä taivaalta ja oli niin keväistä. Kevättä tuntui olevan mukana olevilla koirillammekin rinnassa, yksi jos toinenkin oli menossa johonkin suuntaan. Dara varsinkin tykkäsi päivystää kehässä tai kehän ulkopuolella vilisteleviä koirulaisia koppinsa katolla..

Kehäkäyttäytyminen parani huimasti sitten viime kerran eli ankara harjoittelu on tuottanut tulosta. Dara juoksi mielestäni tosi hyvin ja seisoi kohtalaisesti. Seisomiseen vaikutti varmasti oma hermostuneisuuteni, jostain syystä jännitin kovasti. Luokassamme ei ollutkaan muita narttuja kuin Dara ja isosisko Molly. Tuomari tykkäsi kovasti kummastakin tyttösestä ja antoi molemmille ERIt ja sijoitti Molly neidin ansaitusti ykköseksi. Myös mukana ollut velipoika sai ERIn eli tasaisia pentuja myös tämän tuomarin mielestä.

Näyttelypäivä oli mukava ja antoi lisäpotkua tuleviin näyttelyihin. Mukava seurata, mitä eri tuomarit sanovat ja missä vaiheessa koira alkaa pärjätä ”oikeasti”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti